Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Ελεύθερος κυκλοφορούσε από το 2008, οπότε και είχε καταδικαστεί από το Τριμέλες Εφετείο Πατρών σε ποινή φυλάκιση 18 μηνών, ένας 55χρονος από την Κάτω Παναγιά. Η ποινή αφορούσε «ψευδή καταμήνυση» και η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ Λεχαινών.
Σε αγροτική περιοχή του Τραγανού, ανευρέθηκε το Ι.Χ φορτηγό 57χρονου από την Οινόη, που είχε κλαπεί το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του. Ο 55χρονος δήλωσε την κλοπή το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί του Α.Τ Βάρδας που περιπολούσαν στην περιοχή, εντόπισαν το όχημα και αφού ερευνήθηκε από συνεργείο ΓΕΕ παραδόθηκε στον κάτοχό του.
Εξάλλου, χθες το μεσημέρι, μια 68χρονη Τσέχα, κατήγγειλε στο Α.Τ Ζαχάρως την κλοπή του αυτοκινήτου της, το βράδυ της Κυριακής, έξω από το σπίτι της στο Θολο.
Από το 2007 μέχρι τον Απρίλη του 2014, υπολογίζει ο 40χρονος κάτοχος του ΙΧΦ ότι το…έκλεψαν, άγνωστοι δράστες, που ήταν σταθμευμένο κοντά στα σπίτια του, στην περιοχή Βιδιά.
Δεν του έκλεψαν τα αρνιά, αλλά είχαν πάει λίγο πιο…πέρα. Ο ιδιοκτήτης, που το Σάββατο δήλωσε ότι του έκλεψαν 15 αρνιά, τελικά, λίγες ώρες αργότερα τα εντόπισε σε κοντινή απόσταση, σε άλλο χώρο σταυλισμού.
Δε φτάνει που του διέρρηξαν το τροχόσπιτο και του πήραν την καραμπίνα, τον πλησίασαν και χωρίς να το καταλάβει, του αφαίρεσαν και 5-6 ευρώ που είχε στην τσέπη. Ο λόγος για 87χρονο που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι, χθες το πρωί, εν ώρα απουσίας του, δυο ανήλικα Ρομά, διέρρηξαν την πόρτα του τροχόσπιτου που βρίσκεται στο περιφραγμένο κτήμα του, αφαίρεσαν την δίκαννη καραμπίνα του. Όταν επέστρεψε και διαπίστωσε την κλοπή, δυο ανήλικα Ρομα των πλησίασαν και του πήραν και τα χρήματα από τα την τσέπη.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...