Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Νεκρός σε τροχαίο στην Αθήνα 27χρονος από το Βούναργο



Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βουνάργου η είδηση ότι ένα 27χρονο παλικάρι που κατάγεται από το χωριό, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα στη Γλυφάδα. Νεκρός είναι ο Γιώργος Γιαννόπουλος του Πάνου,
Οικονομολόγος, που αυτή την περίοδο υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν λίγο πριν από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (10/12/2015) όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο άτυχος 27χρονος εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο με  αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιό της Βούλας, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Ο 27χρονος είχε αναχωρήσει από το σπίτι του, όπου διαμένει μαζί με τους γονείς του με προορισμό την στρατιωτική του μονάδα αλλά δεν έμελε να φτάσει ποτέ.
Ο 27χρονος επισκέπτονταν παλαιότερα, συχνά τον τόπο καταγωγής του το Βούναργο, όπου είχε αποκτήσει αρκετούς φίλους από τα παιδικά του χρόνια. Ξεχώριζε για τον απλό και καλοσυνάτο χαρακτήρα του αλλά και για τις επιστημονικές του γνώσεις σε οικονομικά θέματα καθώς ήταν κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Ιδιαίτερα αγαπητός στο χωρίο είναι και ο πατέρας του Παναγιώτης , συνταξιούχος  τραπεζικός υπάλληλος, πρώην Διευθυντής ΕΤΒΑ, ο οποίος το επισκέπτεται τακτικά και διαμένει μεγάλες χρονικές περιόδους στο πατρικό τους σπίτι.
Η ημερομηνία της κηδείας του Γιώργου Γιαννόπουλου δεν έχει οριστεί ακόμη καθώς δεν υπάρχει κενός τάφος στο κοιμητήριο της Γλυφάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...