Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Πάτρα: Επιδειξίας κυκλοφορούσε . . . κρατώντας ένα πουλί σε κλουβί


epideiksias
Αναστάτωση το πρωί του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή της Αγυιάς από έναν ακόμη επιδειξία που παρίστανε τον απλό περιπατητή, όμως στο ανώμαλο μυαλό του… τριγυρνούσαν νεαρές κοπέλες στις οποίες έδειχνε… τα γεννητικά του όργανα!
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο συγκεκριμένος επιδειξίας κρατούσε στο χέρι του… και ένα κλουβί με πτηνό!

Το σήμα δόθηκε σχεδόν αμέσως (μετά την πρώτη καταγγελία) στην Αμεση Δράση και επί τόπου έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ ώστε να εντοπίσουν άμεσα και να συλλάβουν τον επιδειξία με το κλουβί με το πουλί!
Εμοιαζε αστείο, κι όμως ήταν πραγματικότητα! Κρατούσε το πραγματικό πουλί σε ένα κλουβί, αλλά το δικό του… το ήθελε ελεύθερο και το επεδείκνυε σε αμέριμνες γυναίκες. Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο!
Το φαινόμενο των επιδειξιών στην Πάτρα, είναι σε έξαρση με διαφορετικά πρόσωπα να δρουν σε διαφορετικές περιοχές!
Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο μέσα σε ένα μήνα έχουν καταγγελθεί πέντε περιστατικά στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες θεωρούν ότι τα κρούσματα είναι περισσότερα, απλά υπάρχουν νεαρές κοπέλες που έχουν επιλέξει να μην τα καταγγείλουν.
Η απομόνωση, η αποξένωση, η αύξηση των ψυχολογικών προβλημάτων, οι δύσκολες κοινωνικές συνθήκες, που χαρακτηρίζουν την εποχή φαίνεται ότι έχουν αυξήσει τους σάτυρους και τους επιδειξίες, χωρίς να μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, ποιοι από αυτούς μπορεί να γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνοι. Προχωρώντας δηλαδή από την… επίδειξη στην δράση, κάνοντας απόπειρα για να βιάσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Πηγή

patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...