Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Άγριο έγκλημα στην Άνδρο: Τον έπνιξαν με ζώνη και προσπάθησαν και να τον κάψουν

androsΓια εξαφανίσουν τα ίχνη τους - Ο άτυχος 89χρονος βρέθηκε με μια ζώνη περασμένη γύρω από το λαιμό του - Η βαρβαρότητα του
εγκλήματος θυμίζει το πρόσφατο ανάλογο περιστατικό στην Αίγινα
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Άνδρου, έπειτα από την άγρια δολοφονία ενός ηλικιωμένου άνδρα, μέσα στο σπίτι του στο Γαύριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός με μια ζώνη περασμένη γύρω από τον λαιμό του.
Η ιατροδικαστική έρευνα θα ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα, ωστόσο στο σώμα του υπήρχαν σημάδια επίθεσης. Παράλληλα, κατά πληροφορίες, οι δράστες επιχείρησαν και να κάψουν το θύμα, ώστε να καλύψουν τα ίχνη τους.
Σημειώνεται, ότι ο 89χρονος είχε πέσει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν θύμα επίθεσης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και του αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό από τη σύνταξή
Η υπόθεση αυτή βρισκόταν στη διαδικασία προανάκρισης και ίσως να υπήρξε κίνητρο φόβου αναγνώρισης του δράστη ή των δραστών εκ μέρους του θύματος, γεγονός, που μπορεί να συνδέει τις δύο υποθέσεις.
Στην Άνδρο μετέβη κλιμάκιο από την Αστυνομική Δ/νση Σύρου, προκειμένου να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Να σημειωθεί πάντως, ότι η αστυνομία βρίσκει αρκετές ομοιότητες με τη σοκαριστική διπλή δολοφονία στην Αίγινα με θύματα μία 71χρονη και τον 44χρονο ανιψιό της, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν απανθρακωμένες από τη μέση και πάνω σε μονοκατοικία.
Με πληροφορίες από το koinignomi.gr

Πηγή


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...