Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ηλεία: Πιο δυνατό κρύο αλλά και φαινόμενα ούτε λόγος


krio2


Αρκετό κρύο θα επικρατήσει από σήμερα Πέμπτη και για τις επόμενες ημέρες στην Ηλεία. Ο υδράργυρος θα υποχωρήσει στα ορεινά υπό το μηδέν, ενώ και στα πεδινά η θερμοκρασία θα υποχωρήσει σημαντικά. Σήμερα θα κυμανθεί από τους 4oC έως τους 14οC, με περαιτέρω πτώση απο την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και το Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στα Δωδεκάνησα θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βορειοανατολικό και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...