Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ

Κέρδισε 3-1 την Καλλονή


Με την «σφραγίδα» του Στέφανου Αθανασιάδη επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ. Μετά από τρεις σερί αποτυχημένες προσπάθειες, ο «δικέφαλος του Βορρά» χάρη σε δύο γκολ του αρχηγού του έφυγε με τη νίκη από την Λέσβο και την έδρα της μαχητικότατης Καλλονής, 3-1.
Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά, πρέσαραν και βρήκαν νωρίς-νωρίς δίχτυα με τον Αθανασιάδη μόλις στο 7ο λεπτό. Από το 30’ κι έπειτα, πήρε τα ηνία η ομάδα της Λέσβου, που βρήκε απάντηση σε καθοριστικό σημείο (41’), χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, έπειτα από παράβαση (σωστή) του Σκόνδρα.
Η προβληματική εικόνα συνεχίστηκε για τον «δικέφαλο του Βορρά» και στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Η είσοδος των Μυστακίδη και Γκολάσα βοήθησε την ομάδα του Τούντορ, που πήρε ανάσες στην άμυνα και χάρη στην ατομική ενέργεια του Μακ έφτασε και στο δεύτερο γκολ, ξανά με τον Κλάους (76’). Η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90’ από τον Μυστακίδη. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η Καλλονή, λόγω αποβολής του Κεϊτά στις καθυστερήσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...