Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Ηλεία: Αγόρι από την Αμαλιάδα το πρώτο παιδί του χρόνου


paidi1a
Κάτοικος Αμαλιάδας θα είναι το πρώτο παιδί του 2016 στην Ηλεία. Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.670 γραμμ.που είδε το πρώτο φως της ζωής στις
οκτώ παρά πέντε το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Γεννήθηκε στη Μαιευτική Κλινική του νοσοκομείου Πύργου και οι πανευτυχείς γονείς Νίκος και Λίζα Παπαθεοδώρου, δεν μπορούν στιγμή να κρύψουν τη χαρά τους για το δώρο που τους έφερε ο νέος χρόνος.
“Είναι το πρώτο παιδί στην οικογένειά μας και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για αυτό. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο για το νέο έτος να πάρει τη χαρά που πήραμε εμείς με τη γέννηση του παιδιού μας, υγεία και χρόνια πολλά για όλους” σχολίασε ο ευτυχής πατέρας του παιδιού, Νίκος Παπαθεοδώρου.  Όσο για την πρωτιά, ο κ. Παπαθεοδώρου είπε “γερό να είναι και δεν έχει πολύ σημασία. Εμείς περιμέναμε τη γέννησή του έως τις 7 Ιανουαρίου όπου μας είχαν πει πως θα γεννηθεί. Είχα όμως ένα προαίσθημα πως θα γεννηθεί και δικαιώθηκα. Ευχαριστώ το γιατρό κ. Δημητρακόπουλο και το προσωπικό του νοσοκομείου για όλα”.
Ο μαιευτήρας γυναικολόγος που ανέλαβε τον τοκετό Σπύρος Δημητρακόπουλος τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει παράδοση με τα πρώτα μωρά κάθε έτους στην Ηλεία, αφού ο ίδιος επιλέγει κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς και ανήμερα να είναι σε εφημερία.
Διαβάστε ακόμα: Ηλεία: Αγόρι το πρώτο παιδί του έτους - Γεννήθηκε στις 7:55 το πρωί
paidi2

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...