Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Το μυαλό στην Άντερλεχτ

Το μυαλό στην Άντερλεχτ

Αφήνουν πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό


«Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης κόντρα στην Άντερλεχτ. Να αφήσουμε πίσω ότι έγινε με την ΑΕΚ και να πάμε στο Βέλγιο για το καλύτερο δυνατό. Είναι υποχρέωσή μας», έλεγαν σχετικά οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα στον Ρέντη.
Ο Ίβηρας τεχνικός όπως σας γράψαμε από χθες είχε ξεκινήσει την επιχείρηση πλήρους αποπροσανατολισμού από τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και προσήλωσης στο ματς των Βρυξελλών. Οι ποδοσφαιριστές του από την άλλη ήταν σαφώς ενοχλημένοι από τα γεγονότα και την διαιτησία στο ντέρμπι, ωστόσο αντιλήφθηκαν πλήρως πως μπροστά τους υπάρχει η ευρωπαϊκή πρόκληση. Θέλουν να σταθούν στο ύψος τους και με το παραπάνω και να πάρουν σκορ πρόκρισης για την συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ από τον πρώτο αγώνα με την Άντερλεχτ.
Σχετικά με την ενδεκάδα ο Κασάμι σύμφωνα με την εικόνα του στο ματς με την ΑΕΚ συγκεντρώνει ουκ ολίγες πιθανότητες για βασικός. Ο Σεμπά θα πάρει την θέση του Πάρντο. Οι άλλες θέσεις είναι όπως σας τις αναφέραμε από χθες.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...