Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Η Ηλεία κατεβαίνει στο Σύνταγμα


trakter_ileia1a

 

Από πολλά χωριά φεύγουν λεωφορεία για τη μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών

Του Γιάννη Σπυρούνη
Δυναμική εκπροσώπηση αναμένεται να έχει η Ηλεία στη σημερινή μεγάλη κινητοποίηση των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας. Οι αγρότες του νομού αναχώρησαν τα ξημερώματα για να συναντηθούν στη συνέχεια με τους συναδέλφους τους από όλη την Πελοπόννησο στον Ισθμό της Κορίνθου και όλοι μαζί να ξεκινήσουν την πορεία προς την Αθήνα και την πλατεία Συντάγματος.
Η συμμετοχή από την πλευρά των Ηλείων είναι σημαντική. Ήδη έως χθες το απόγευμα είχαν συμπληρωθεί συμμετοχές για να γεμίσουν τουλάχιστον εφτά λεωφορεία, ενώ το ενδιαφέρον ήταν έντονο έως και την τελευταία στιγμή. Λεωφορεία αναχώρισαν στις 6 το πρωί από το Καλλίκωμο, την Αλφειούσα, τη Σαλμώνη, την Αμαλιάδα, το Κουρτέσι και το Πανόπουλο, ενώ ακόμα ένα λεωφορείο προστέθηκε από τα μέλη της ΟΑΣΗ. Το ραντεβού όλων των Ηλείων αγροτών που θα ταξιδέψουν για την Αθήνα, ήταν στις 6.15 στο Κουρτέσι. 
Τα λεωφορεία από την Ηλεία θα πρέπει να έχουν φτάσει έως τις 9 το πρωί στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα συγκεντρωθούν όλοι οι αγρότες της Πελοποννήσου. Στην κοινή πορεία θα προηγούνται τα τρακτέρ, θα ακολουθούν τα αγροτικά οχήματα και τελευταία θα έρχονται τα λεωφορεία. Οι αγρότες ελπίζουν πως η Τροχαία δεν θα ανακόψει την πορεία τους για την Αθήνα, σε διαφορετική περίπτωση πάντως αναμένεται να αντιδράσουν ανάλογα.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...