Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας




Κλέφτης με… γούστο στον Πύργο
Κοσμήματα αξίας 4.000 ευρώ έκλεψαν από το σπίτι ενός 64χρονου στον οικισμό του Αγίου Γεωργίου Πύργου προχθές το απόγευμα. Σύμφωνα με την καταγγελία,
άγνωστος δράστης μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο και αφού έψαξε λίγο, κατάφερε και βρήκε τα χρυσαφικά, τα άρπαξε και εξαφανίστηκε.
Θύμα διπλής ληστείας!
Θύμα διπλής ληστείας έπεσε ένας 73χρονος στην ευρύτερη περιοχή του Πύργου προχθές. Όπως καταγγέλθηκε, προχθές το απόγευμα άγνωστος δράστης έσπασε το παράθυρο του σπιτιού και μπήκε μέσα, ενώ στη συνέχεια του έκλεψε ένα αλυσοπρίονο, κρέατα από το ψυγείο καθώς και ψωμί και λοιπά τρόφιμα. Προτού συνέλθει από το σοκ της ληστείας, ο 73χρονος διαπίστωσε ότι είχαν παραβιάσει και την αποθήκη δίπλα στο σπίτι του και του είχαν πάρει 5 αλυσοπρίονα!
Έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο στην Αμαλιάδα

Το αγροτικό αυτοκίνητο ενώ 52χρονου από την Αμαλιάδα έκλεψαν άγνωστοι προχθές το βράδυ. Ο παθών το είχε παρκαρισμένο σχεδόν έξω από το σπίτι του και μάλιστα το είχε κλειδωμένο! Ωστόσο, οι επιτήδειοι βρήκαν τον τρόπο και το… εξαφάνισαν, ενώ μαζί με το αυτοκίνητο εκλάπησαν και όλα τα έγγραφα που είχε μέσα ο άτυχος άνδρας.
Άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα στη Μέλισσα
Χρυσαφικά και κοσμήματα έβαλαν στο μάτι άγνωστοι το βράδυ της Παρασκευής στη Μέλισσα, καθώς παραβίασαν την κεντρική πόρτα της οικίας μιας 71χρονης, και στη συνέχεια της έκλεψαν  600 ευρώ σε μετρητά και δεκάδες χρυσά κοσμήματα αξίας περίπου 2.000 ευρώ και ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για την παθούσα.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...