Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Το πλάνο Σίλβα για την Τούμπα

Το πλάνο Σίλβα για την Τούμπα

Επιστροφή Καμπιάσο στην ενδεκάδα


Έτσι θα παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία του για το μεγάλο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον “δικέφαλο” του Βορρά.
Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού θα είναι Καπίνο, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί, στόπερ ο Σιόβας με τον Μποτία (αν κι υπάρχουν πιθανότητες και για τον Ντα Κόστα) ενώ στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής των “ερυθρόλευκων” θα είναι ο Σαλίνο, καθώς ο Μαζουάκου έμεινε εκτός αποστολής.
Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς (σαν αμυντικό χαφ) και δίπλα του θα παίξει ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Φορτούνης, απ' τον οποίο περιμένουν πολλά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού οι “ερυθρόλευκοι”. Ο Νταβίντ Φουστέρ φαίνεται να κερδίζει θέση βασικού μετά την καλή του εμφάνιση στον αγώνα με τη Βέροια και ο Ισπανός αναμένεται να παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Στην άλλη πλευρά θα είναι πιθανότατα ο Σεμπά ενώ σέντερ φορ θ' αγωνιστεί ο Ιντέγε.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς Ντουρμάζ, Πάρντο, Μαζουάκου και Ζντίελαρ είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...