Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρε! Δείτε ΧΑΡΤΕΣ

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες! Δείτε ΧΑΡΤΕΣ

Αλλάζει εντελώς το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Τα φαινόμενα τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους θα εκδηλωθούν:
1. Από τη νύχτα της Πέμπτης και κατά περιόδους στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Από την Παρασκευή σταδιακά και μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
2. Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς την Παρασκευή πρόσκαιρα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.






Β. Χιόνια θα πέσουν από το βράδυ της Πέμπτης στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής και κεντρικής Στερεάς και βαθμιαία στα ορεινά της Πελοποννήσου καθώς και στα ημιορεινά των ως άνω περιοχών (από τα 700μ.).







ΧΑΡΤΕΣ: POSIDON
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...