Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Δουνεΐκα: Πέταξαν το χασίς στο δρόμο για ν` αποφύγουν τη σύλληψη!


ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο αλλοδαπών από την Αλβανία που διαμένουν στην Αμαλιάδα, ενός 37χρονου και ενός
33χρονου, προχώρησαν προχθές το βράδυ αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Η σύλληψη έγινε στην τοπική κοινότητα Δουνεΐκων, μετά από επιχείρηση που στήθηκε, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για τη δράση τους και είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση. Ο 33χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητό του στα Δουνέϊκα τον 37χρονο και επεχείρησαν να πουλήσουν σε τρίτο άτομο 12 γραμμάρια κάνναβη. Όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν και πέταξαν τη συσκευασία με την κάνναβη στο δρόμο, ωστόσο οι δύο συνελήφθησαν και διέφυγε το τρίτο πρόσωπο, ο αγοραστής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος για ανάλογες υποθέσεις έχει απασχολήσει άλλες δύο φορές τις αστυνομικές αρχές στον Πύργο και ακόμη μία το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας και του έχουν κατασχεθεί αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι. Και οι δύο οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν στην Ανάκριση, όπου και θα απολογηθούν αύριο Τετάρτη.
Μ.Κ.
patrisnews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...