Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Μέγαρα: «Μαμά» φώναζε τη δολοφόνο της η τετράχρονη


Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ 

Χθες έγινε η κηδεία της άτυχης μικρούλας την οποία έπνιξε εχτές η ίδια της η θεία, επειδή η βιολογική της μητέρα απειλούσε να της την πάρει.

Το τελευταίο αντίο στην Ιερά Μητρόπολη Μεγάρων είπαν στις 17:30 της Πέμπτης οι συγγενείς της τετράχρονης που σε κατάσταση αμόκ έπνιξε την Τετάρτη η 45χρονη θεία της. Η γυναίκα που τη μεγάλωνε, καθώς οι γονείς του παιδιού είναι τοξικομανείς κι αδυνατούσαν να αναλάβουν την ανατροφή του, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της από το Θριάσειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη.
Η 45χρονη, παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 22 και 19 ετών, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, επιφέροντας στον εαυτό της επιπόλαια τραύματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός της. Μέσα σε μια λίμνη αίματος τη βρήκε στο σπίτι τους στην οδό Αγίου Στεφάνου ο σύζυγός της, που κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ. Ο σύζυγος της 45χρονης ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε και το πτώμα του άτυχου κοριτσιού, που μαζί με τη γυναίκα του, το μεγάλωνε σα να ήταν δικό του παιδί.
Όπως είπε στους αστυνομικούς η 45χρονη σκότωσε τη μικρή, γιατί η αδερφή της την απειλούσε να της πάρει το παιδί, μια σκέψη της οποίας την ιδέα δεν άντεχε. Σύμφωνα με οικεία πρόσωπα της οικογένειας, η σχέση της 45χρονης με το παιδί ήταν τέτοια που τη φώναζε μαμά. Μάλιστα, καθώς η τετράχρονη ήταν αβάπτιστη, η θεία της σκόπευε να της δώσει το όνομα «Μαρία», το δικό της όνομα, γεγονός που δείχνει πόσο πολύ τη λάτρευε.

«Δε μπορώ να το πιστέψω αυτό που συνέβη. Το παιδί το υπεραγαπούσε. Τη λάτρευε πραγματικά τη μικρή.  Πήγαιναν βόλτες, έπαιζαν, την είχε σαν παιδί της. Για να καταλάβετε τη σχέση τους η μικρή δεν τη φώναζε θεία, αλλά μαμά»
, λέει στο protothema.gr φίλος της οικογένειας. «Πώς της γύρισε έτσι το μυαλό είναι απίστευτο. Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Είμαι συγκλονισμένος», δηλώνει.

Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι δυο γιοι και ο σύζυγος της 45χρονης, καθώς και η 75χρονη μητέρα της, που αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και έμαθε αργά χθες το βράδυ για την τραγωδία. Σε αυτήν, άλλωστε είχαν αφήσει την επιμέλεια της τετράχρονης οι βιολογικοί της γονείς, όμως, λόγω της κατάστασης της υγείας της ήταν αδύνατον να την προσέχει εκείνη.
«Την είχα δει την αδερφή της να έρχεται στο σπίτι πριν κάνα μήνα. Δεν είχα ακούσει φωνές ή να τσακώνονται. Γενικά ερχόταν εδώ και δεν έβλεπα να έχουν κακές σχέσεις. Ξέρω ότι της έδινε λεφτά και προσπαθούσε να την πείσει να κάνει κάτι για τη ζωή της και να αλλάξει»,τονίζει στο protothema.gr γείτονας της 45χρονης. 
«Η μάνα του παιδιού δε ζούσε στα Μέγαρα. Είχε φύγει από εδώ. Όλοι λέγαμε ευτυχώς που το μεγαλώνει η θεία του το παιδί, γιατί πώς θα ζούσε με τέτοιους γονείς, πώς θα μεγάλωνε. Και τελικά, η ίδια της η θεία το σκότωσε. Είναι πραγματικά ασύλληπτο αυτό που συνέβη»,προσθέτει.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...