Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Μυρσίνη: Πάρτι για τα προσφυγάκια - Χαμόγελα αισιοδοξίας (photos)


party18
Ένα μοναδικό παιδικό πάρτυ έγινε χθες το μεσημέρι στο παραθεριστκό κέντρο LM Village στη Μυρσίνη για τα 200 παιδιά Σύριων προσφύγων που βρίσκονται εκεί. Ο Μίκυ και η Μίνι ήταν
οι πρωταγωνιστές, ενώ εθελοντές και φορείς μοίρασαν στα παιδιά γλυκίσματα. Μετά απο ένα επικίνδυνο ταξίδι αρκετών μηνών για τα περισσότερα παιδιά, ήταν μια στιγμή χαράς και αισιοδοξίας για αυτά. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και οι συνεργάτες του, ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας και από τον Πύργο τα μέλη της Ανοιχτής Συμπολιτείας Δώρα Καλάκου και Χρήστος Αθανάσουλας.
Το πάρτι έγινε με μέριμνα του Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού - Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, αφού είχε προηγηθεί μια μεγάλη παιδική γιορτή στη Βάρδα. Επρόκειτο για εκδήλωση που είχε αναβληθεί στη ΔΕ Βουπρασίας τις απόκριες και από αποκριάτικο μετατράπηκε σε πάρτυ με κλόουν με πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες.
Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Άννα Γεωργιοπούλου - Κοντόγιωργα σε δήλωσή της μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον εθελοντή εκ Πάτρας κ. Δάνδωλα καθώς και τον Αντιδήμαρχο κ. Μυλωνόπουλο που συνέβαλαν στην οργάνωση. "Τα παιδιά γέλασαν χόρεψαν και κεράστηκαν και εμείς ανανεώσαμε το ραντεβού μας για επόμενες δράσεις κοντά τους σε συνεργασία με επώνυμους και ανώνυμους εθελοντές,συλλόγους και ομάδες".
Φωτογραφίες Χρήστος Αθανάσουλας & ΝΠΔΔ Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...