Τρεις συνάνθρωποί μας, άφησαν την τελευταία τους πνοή



Το τελευταίο της μπάνιο στην παραλία της Σκαφιδιάς, άφησε μια 77χρονη Αυστριακή τουρίστρια, που βρισκόταν στην περιοχή για διακοπές. Η άτυχη γυναίκα, βγαίνοντας από την θάλασσα, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε αναίσθητη, στο σημείο που «σκάει» το κύμα. Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας – από τον οποίο έγινε αντιληπτή – και τον γιατρό του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, χωρίς όμως να ανακτήσει τις αισθήσεις της. Στο Νοσοκομείο του Πύργου, που διακομίσθηκε λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η 77χρονη, είχε έρθει μόνη στην περιοχή για διακοπές.    Την τελευταία του πνοή, άφησε ένας 66χρονος από την Ανδραβίδα. Ο 66χρονος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνο στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του. Οι οικείοι του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσπαθούν να τον επαναφέρουν κατά τη διαδρομή προς το Κ.Υ Γαστούνης, αλλά ήταν ήδη αργά και εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
   Σε ανακοπή καρδιάς, οφείλεται ο θάνατος του 45χρονου από τη Γαστούνη, ενώ βρισκόταν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πύργου. Ο 45χρονος μετέβη μόνος στο Νοσοκομείο στις 7:00 χθες το πρωί, διαμαρτυρόμενος στους γιατρούς για πόνο στην κοιλιά και δύσπνοια, ενώ τους ενημέρωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών. Λίγο μετά τη 1:30 το  μεσημέρι, κι ενώ είχε υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ο 45χρονος έπαθε ανακοπή και παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν, τελικά εξέπνευσε στα Τ.Ε.Π.
PATRISNEWS.COM

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ