Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ηλεία: Αίθριος καιρός και αλλαγή σκηνικού την Παρασκευή


Ηλεία: Αίθριος καιρός και αλλαγή σκηνικού την Παρασκευή
Από Παρασκευή ο καιρός αλλάζει με βροχές στο νομό. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί στους 23 με 24οC ενώ οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ και μόνο τις θερμές ώρες την ημέρας θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα


Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 7 έως 25 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 10 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 24 και στην Κρήτη από 10 έως 23.
Στο βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, σταδιακά όμως και από βόρεια θα εξασθενίσουν και προς το βράδυ θα γίνου μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Στο Θερμαϊκό και τις βόρειες Σποράδες οι άνεμοι έως τις πρώτες πρωινές ώρες θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα είναι μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα γίνουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στις Κυκλάδες και την Κρήτη οι αρχικά βόρειοι και δυτικοί άνεμοι αντίστοιχα θα κυμαίνονται από 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενίσουν και προς το βράδυ θα γίνου μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ και μόνο τις θερμές ώρες την ημέρας θα είναι ενισχυμένοι και θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις που το μεσημέρι και απόγευμα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, όμως σταδιακά θα εξασθενίσουν και από το μεσημέρι θα γίνου μεταβλητοί 2 έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας είναι πιθανές κατά την διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ μετά το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...