Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης - Ο 14χρονος φίλος του Τάσου είναι ο δολοφόνος του - Ομολόγησε το έγκλημά του


Δεν έχει τέλος η τραγωδία στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης - Ο 14χρονος φίλος του Τάσου είναι ο δολοφόνος του - Ομολόγησε το έγκλημά του

- Η αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση της δολοφονίας του 14χρονου Τάσου
- Ο συνομήλικος φίλος του είναι ο δολοφόνος του
- Άγνωστο μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, το κίνητρο που οδήγησε στο τραγικό επεισόδιο
- Η απειρία του δράστη, το όργανο του εγκλήματος και οπτικό υλικό φαίνεται πως οδήγησαν τις αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης η υπόθεση δολοφονίας του 14χρονου στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης εξιχνιάστηκε.
Ο δράστης της δολοφονίας του Τάσου σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν είναι άλλος από τον 14χρονο φίλο του.
Το κίνητρο του άγριου εγκλήματος ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό επίσημα από την Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πλην όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είχαν καταλήξει στον βασικό ύποπτο του εγκλήματος, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται από το απόγευμα στα γραφεία τους για να δώσει σημαντική κατάθεση και φαίνεται πως παραμένει εκεί.
Ωστόσο και παρά το γεγονός πως οι έρευνες είχαν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό, οι αστυνομικοί περίμεναν το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου έχει αποσταλεί το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 14χρονος μαθητής, αλλά και το δείγμα γενετικού υλικού, προφανώς του δράστη, που βρέθηκε στο σώμα του άτυχου παιδιού και μάλιστα στα χέρια του.
Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο 14χρονος μαθητής, πριν πέσει νεκρός, πάλεψε με τον δολοφόνο του, σε μια προσπάθεια να προασπίσει την ζωή του πλην όμως ο δράστης του κατάφερε δυο μαχαιριές στο λαιμό, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει αιμόφυρτο στο έδαφος.
Αυτή η πάλη που προηγήθηκε τις δολοφονίας, είναι που άφησε επάνω στο άψυχο κορμί του 14χρονου μαθητή, το γενετικό κώδικα του δολοφόνου του.
Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί περίμεναν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων, που ουσιαστικά «έδεσαν» την υπόθεση, καθώς υπήρξε πλήρης ταυτοποίηση του δράστη, και κατά συνέπεια θα σχηματιστεί δικογραφία που θα σημάνει την εξιχνίαση τις υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Στο μεταξύ από την πρώτη στιγμή τις αποκάλυψης του εγκλήματος, οι έμπειροι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάλαβαν πως το έγκλημα το έχει διαπράξει άτομο που δεν είναι επαγγελματίας. Άλλωστε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε στο σημείο τις δολοφονίας, γεγονός που αν μη τι άλλο δείχνει πως ο δολοφόνος δεν πήρε κανένα μέτρο προφύλαξης λόγω απειρίας.
Παράλληλα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημαντικά στοιχεία για την πορεία των ερευνών προς την εξιχνίαση του εγκλήματος, έδωσε το οπτικοακουστικό υλικό που βρήκαν οι αστυνομικοί σε κάμερα παρακείμενου οικήματος.
Στο υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο άτυχος μαθητής να βαδίζει στο δρόμο μαζί με το φίλο του, μέχρι ενός ορισμένου σημείου που καλύπτει το οπτικό πεδίο τις κάμερας.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
 Με φωτογραφίες από: thestival, e-koufalia, seleo
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...