Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Λεχαινά: Νεκρός ο 21χρονος Σμηνίτης Γιάννης Χατζηδιάκος σε τροχαίο δυστύχημα

ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΙΧ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ  (11/09/2016 09:52)

Το ξημέρωμα στα Λεχαινά και τη Μυρσίνη ήταν βαρύ.  Η είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού και ο σοβαρός τραυματισμός ενός άλλου, σόκαρε τους πάντες. Ο μόλις 21 ετών Γιάννης Χατζηδιάκος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ενώ ο φίλος του και συνομήλικος Γιάννης Σπανός που οδηγούσε το αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο Γιάννης Χατζηδιάκος, που υπηρετούσε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία, ήταν παιδί χαμογελαστό και ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ήταν γιός του Ηλία, τεχνικού που εργάζεται στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του και η αδελφή του Βανέσσα που αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Με τον Γιάννη Σπανό, οδηγό του αυτοκινήτου, που τραυματίστηκε σοβαρά, ο Γιάννης Χατζηδιάκος ήταν οι καλύτεροι φίλοι. «Και τα δύο παιδιά, είναι τα καλύτερα παιδιά των Λεχαινών», μας λέει κοινός του φίλος που δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε ο ένας από τους δύο φίλους.
Ο δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης και οι εργαζόμενοι στο Δήμο εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη.
Τα ξημερώματα
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις έξι τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος του Καπελέτου στην περιοχή Βαγγελακέικα. Το κόκκινο μικρό αυτοκίνητο με κατεύθυνση τον Πύργο, που επέβαιναν και οδηγούσε ο 21χρονος Γιάννης Σπανός που τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με προπορευόμενο φορτηγό. Στη συνέχεια εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε παρακείμενο χωράφι, δίπλα σε στύλο της ΔΕΗ.
Στο σημείο έφτασαν διασώστες του ΕΚΑΒ και πυροσβέστες της Π.Υ. Λεχαινών που  απεγκλώβισαν τους δύο 21χρονους.. Ο συνεπιβάτης Γιάννης Χατζηδιάκος ανασύρθηκε νεκρός και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας και έπειτα στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...