Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μυρσίνη: Συνελήφθη 47χρονος για κατοχή ναρκωτικών και λαθραίου καπνού


ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ


Συνελήφθη, χθες (28-09-2016) το μεσημέρι, στη Μυρσίνη Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 47χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας πραγματοποίησαν έρευνα, στην οικία και σε στάβλο του 47χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τρεις συσκευασίες, που περιείχαν λαθραίο καπνό συνολικού βάρους 2 κιλών και 750 γραμμαρίων.
Σε σωματική έρευνα που διενεργήθηκε στο δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του μια νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους είκοσι γραμμαρίων την οποία και κατέσχεσαν.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...