Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Διπλό στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ με υπογραφή... Κουλούρη!


Διπλό στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ με υπογραφή... Κουλούρη!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 2-1, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Superleague. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του "Δικέφαλου του Βορρά". Επεισοδιακό παιχνίδι με μία αποβολή, ένα πέναλτι κι αρκετά νεύρα στο πρώτο ημίχρονο.
Δείτε το LIVE του αγώνα
Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς ήταν ανώτερη καθ'όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο κι έφτασε απόλυτα δίκαια στην τελική επικράτηση. Στο δεύτερο μέρος, έριξε... ταχύτητα, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τους Αρκάδες, οι οποίοι έπαιζαν με 10 πάικτες από το 45', λόγω αποβολής του Μπέρτου.
Ο αγώνας:
Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να απειλήσει με συνεχόμενες στημένες φάσεις, δίχως αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού κι ανωτερότητα τους επιβραβεύτηκε στο 22'. Ο Μάτος με τον Τζάλμα έκρυψαν... την μπάλα, ο Βραζιλιάνος γύρισε προς την περιοχή, ο Ιγκλέσιας στην προσπάθειά του να κόψει την έστειλε στον Ροντρίγκες που πλάσαρε, ο Κοσίτσκι απέκρουσε, με τον Κουλούρη να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει από κοντά το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Ροντρίγκες σέντραρε και ο Κουλούρης με σκαστό σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2.


Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει και στο 32' έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Τσουκαλά, ο οποίος έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Σακχόφ έδιωξε την μπάλα, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Γλύκου. Τα πράγματα, πάντως, έγιναν δυσκολότερα για τον Αστέρα στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο Μπέρτος, που είχε και κίτρινη κάρτα χτύπησε με τις τάπες τον Κρέσπο στα πλευρά. Ο Αρετόπουλος απέβαλε, δίκαια, με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αμυντικό της Ξάνθης, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον ΠΑΟΚ να χάνει ευκαιρία με τον Κουλούρη που από πλάγια θέση σούταρε άουτ στο 55’. Ο Αστέρας Τρίπολης, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες, κατάφερε να βρει με αξιώσεις μπροστά και να κερδίσει πέναλτι στο 61' σε ανατροπή του Ιγκλέσιας από τον Βαρέλα. Ο Ιωαννίδης ανέλαβε την εκτέλεσή του και μείωσε σε 1-2 στο 62'.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν κατάφεραν να γίνουν περαιτέρω απειλητικοί, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει άνετα στην τελική επικράτηση, έχοντας την ευκαιρία, μάλιστα, να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Ροντρίγκες τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοσίτσκι στο 78', με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να αποκρούει εντυπωσιακά σουτ του Κίτσιου στο 84'.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ (Μ. Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Σέφι, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (83’ Χαμντανί), Τσουκαλάς, Φαρίνια (72’ Μάσα), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46’ Ίγκορ), Ιωαννίδης
ΠΑΟΚ (Βλ. Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46’ λ.τ. Κίτσιου), Κάνιας, Σακχόφ, Μπίσεσβαρ (87’ Περέιρα), Ροντρίγκες (77’ Μυστακίδης), Τζάλμα Κάμπος, Κουλούρης.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...