Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών


Συνεχίζονται οι συλλήψεις στην Ηλεία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη 44χρονος καλλιεργητής, σε περιοχή των Λεχαινών, ενώ κατασχέθηκαν τρία περίπου κιλά κάνναβης και έντεκα δενδρύλλια

Συνελήφθη, σήμερα (5-9-2016) το μεσημέρι, σε περιοχή των Λεχαινών Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας ναρκωτικών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 44χρονου, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν έντεκα δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε ο δράστης μέσα σε αποθήκη στην αυλή του.
Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε ημιτελές διαμέρισμα, στην οικία του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κιλά και (822) γραμμάρια κάνναβης, τα οποία είχε τοποθετήσει σε κούτες και βάζα.
Από τον έλεγχο των στοιχείων του 44χρονου προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών για υπόθεση ναρκωτικών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...