Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Καβάσιλα: Τρακτέρ εναντίον καφενείου μέσα στη νύχτα


Καβάσιλα: Τρακτέρ εναντίον καφενείου μέσα στη νύχτα
Πρωτοφανές χαρακτηρίζεται το περιστατικό που συνέβη στα Καβάσιλα τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής. Ένα τρακτέρ εισέβαλε σε καφενείο στο κέντρο του χωριού, απέναντι από το σταθμό του ΟΣΕ προκαλώντας πανικό στην αγορά. 

Δράστης ένας κάτοικος του χωριού ο οποίος νωρίτερα βρισκόταν στο εν λόγω καφενείο. Το γεγονός όμως του ότι λόγω της απρεπούς συμπεριφοράς του του ζητήθηκε να φύγει, φέρεται να προκάλεσε τη συγκεκριμένη αντίδραση.
Το περιστατικό συνέβη μετά τις έντεκα το βράδυ στο καφενείο ιδιοκτησίας Νίκου Ζορμπάνου. Ο ίδιος απουσίαζε και «στο πόδι» του βρισκόταν η σύζυγός του, που τον ειδοποίησε να έρθει όταν η συμπεριφορά του δράστη είχε αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητική για τους λιγοστούς θαμώνες εκείνη την ώρα. Ο δράστης αφότου αποχώρησε πήγε στο σπίτι του πήρε το τρακτέρ και επέστρεψε μαινόμενος κατά του καφενείου.
Πάτησε γκάζι και έβαλε στο στόχαστρο την είσοδο. Με το αντίβαρο έσπασε την τζαμαριά και παρέσυρε δίκυκλα που βρίσκονταν μπροστά του. Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά περίοικοι και θαμώνες καλούσαν την Αστυνομία. Άμεσα κινητοποιήθηκαν στην περιοχή το περιπολικό της μεικτής περιπολίας του Κάμπου και τα περιπολικά του Α.Τ. Αμαλιάδας και του Τ.Τ. Αμαλιάδας. Έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να αναζητούν το δράστη που είχε τραπεί σε φυγή μετά το περιστατικό.
Λίγο αργότερα το τρακτέρ βρέθηκε έξω από το σπίτι του δράστη παρατημένο, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής προς το Καρδιακαύτι.
Η υπόθεση αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς ο ιδιοκτήτης του καφενείου υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη για το περιστατικό.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...