Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Κυριάρχησε αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός....Μαύρη νύχτα σε Λεωφόρο και Τούμπα




Κυριάρχησε αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός

Κυριάρχησε αλλά δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός


'Εμεινε στο 1-1 με την Αστάνα στο Καζακστάν

 

Δικαιούταν τη νίκη ο Ολυμπιακός μέσα στο Καζακστάν, ειδικά στο β' ημίχρονο, όμως έμεινε στο 1-1 με την Αστάνα για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Europa League.
Οι γηπεδούχοι, που διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους, προηγήθηκαν στο 8' με τον Ντεσπότοβιτς και οι «ερυθρόλευκοι», που αγωνίστηκαν χωρίς πολλούς βασικούς, ισοφάρισαν στο 30' με τον Σεμπά.
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε σωστά στο γκολ της Αστανά. Δημιούργησε πολλές φάσεις, ισοφάρισε με τον Σεμπά, δεν του δόθηκε πέναλτι, είχε δοκάρι (με τον Μάρτινς) και ο Κάρντοζο έχασε δύο που συνήθως τα βάζει.
Ο βαθμός τον διατηρεί φαβορί για πρόκριση αλλά θα χρειαστεί ακόμα μία νίκη για να την σιγουρέψει.


Μαύρη νύχτα σε Λεωφόρο και Τούμπα

Μαύρη νύχτα σε Λεωφόρο και Τούμπα

Ήττα που βάζει σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ, 0-1 από την Καραμπάγκ, βαριά ήττα για Παναθηναϊκό, 0-3 από τη Σταντάρ Λιέγης - Δείτε όλα τ' αποτελέσματα



Μαύρη μέρα για τις ελληνικές ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-3 από την Σταντάρ Λιέγης στο γήπεδο της Λεωφόρου. Σ’ ένα ματς που οι πράσινοι ήταν καλύτεροι μέχρι το πρώτο γκολ των Βέλγων κατάφερε για άλλο ένα ματς να μην ευχαριστήσει τους φιλάθλους του και να γνωρίσει πολύ βαριά ήττα. Άτυχος ο Μπεργκ αντικαταστάθηκε στο 30’ ενώ ο Εμποκού αποβλήθηκε στο 77’ για αγκωνιά σε αντίπαλο του.
Με την ήττα αυτή ο Παναθηναϊκός έμεινε στον ένα βαθμό στον 7ο Όμιλο, στην κορυφή του οποίου φιγουράρει με 10 βαθμούς ο Άγιαξ μετά τη νίκη του με 3-1 επί της Θέλτα, που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Σταντάρ Λιέγης. Πλέον, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ένα... ποδοσφαιρικό θαύμα για να καταφέρει να περάσει στους 16 της διοργάνωσης.
Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων κόντρα στην Κάραμπακ από το Αζερμπαϊτζάν, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1. Αν και οι θεσσαλονικείς ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, δεν μπόρεσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους, αφήνοντας χώρους στους Αζέρους, που τελικά “χτύπησαν” στο 69' με ωραία ενέργεια του Μίτσελ, παίρνοντας μία νίκη που τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους 16 του Europa League. Κι αυτό γιατί πλέον στον όμιλο η Φιορεντίνα είναι πρώτη με 10 βαθμούς (νίκησε με 3-0 τη Σλόβαν Λίμπερετς), ακολουθεί η Κάραμπακ με 7 και ο ΠΑΟΚ με 4 βαθμούς, ενώ η Λίμπερετς είναι ουραγός με 1 βαθμό. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι για να περάσει ο ΠΑΟΚ θα πρέπει οι Αζέροι να μην κερδίσουν κανένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους με Λίμπερετς και Φιορεντίνα (καθώς υπερισχύουν στην ισοβαθμία) και από την άλλη ο ΠΑΟΚ να κάνει δύο νίκες (ή μία νίκη και μία ισοπαλία, σε περίπτωση που η Κάραμπακ υποστεί δύο ήττες) στα δικά του παιχνίδια.
Συνολικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Φενέρμπαχτσε - Μάντσεστερ Γ.    2-1
Ζορία Λουχάνσκ – Φέγενορντ      1-1
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Αστάνα - Ολυμπιακός             1-1
ΑΠΟΕΛ - Γιούνγκ Μπόις           1-0
3ος ΟΜΙΛΟΣ
Καμπάλα - Σεντ Ετιέν            1-2
Αντερλεχτ - Μάιντς              6-1
4ος ΟΜΙΛΟΣ
Ζενίτ Αγ.Πετρ. - Ντάνταλκ       2-1
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αλκμααρ      0-0
5ος ΟΜΙΛΟΣ
Αούστρια Βιένης - Ρόμα          2-4
Άστρα Τζούρτζιου - Πλζεν        1-1
 6ος ΟΜΙΛΟΣ
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Γκενκ        5-3
Σασουόλο - Ραπίντ Βιένης        2-2
7ος ΟΜΙΛΟΣ
Αγιαξ - Θέλτα Βίγκο             3-2
Παναθηναϊκός - Σταντάρ Λιέγης   0-3
8ος ΟΜΙΛΟΣ
Γάνδη - Σαχτάρ Ντόνετσκ         3-5
Μπράγκα - Κονιασπόρ             2-1
9ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάλκε - Κράσνονταρ              2-0
Νις – Σάλτσμπουργκ              0-2
10ος ΟΜΙΛΟΣ
Φιορεντίνα - Σλόβαν Λίμπερετς   3-0
ΠΑΟΚ - Καραμπάχ                 0-1
11ος ΟΜΙΛΟΣ
Σπάρτα Πράγας - Χαποέλ Μπ.Σεβά  2-0
Σαουθάμπτον - Ιντερ             2-1
12ος ΟΜΙΛΟΣ
Ζυρίχη - Στεάουα Βουκ.          0-0
Βιγιαρεάλ – Οσμανλισπόρ         1-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...