Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Πύργος: Μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Πυροσβεστών


ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 

Τη μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος με επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεσθεί, το ερχόμενο Σάββατο στις 11.30 το πρωί στο μνημείο που βρίσκεται στην πλατεία πεσόντων πυροσβεστών, στη συμβολή των οδών Ερυθρού Σταυρού και Τάκη Πετροπούλου στον Πύργο, θα τιμήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου.

Το μνημόσυνο που τελείται κάθε χρόνο στη μνήμη των πυροσβεστών που χάθηκαν άδικα κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας, Γερμανός, παρουσία εκπροσώπων του Πυροσβεστικού Σώματος από την Ηλεία, φορέων, συγγενών των πυροσβεστών και πολιτών.
Πρόκειται για τους Φώτη Αναγνώπουλο (επιπυραγό), Ιωάννη Δρακόπουλο (εποχικό πυροσβέστη), Αθανάσιο Νιάρχο (εποχικό πυροσβέστη), Ανδρέα Τζούμα (εποχικό πυροσβέστη), Ιωάννα Τασσοπούλου (εποχική πυροσβέστρια) και τους δασοπυροσβέστες Γεώργιο Διονυσόπουλο και Κωνσταντίνο Φωτακόπουλο που έχασαν την ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Π. ΓΙΑΚ.
PATRISNEWS.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...