Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Γαστούνη Ηλείας: «Έβγαλαν» φτερά λουκάνικα και τυριά από εστιατόριο

http://iliaweb.gr/wp-content/uploads/2016/11/loukanika_tempo24.gr_.jpgΤο περιστατικό σημειώθηκε στην Γαστούνη Ηλείας όταν διαρρήκτες που εισέβαλαν σε εστιατόριο δεν βρήκαν χρήματα στην ταμειακή μηχανή.
Όπως φαίνεται αυτό δεν τους πτόησε στο να φύγουν με άδεια χέρια γιατί γέμισαν τις τσάντες τους με τα όσα περιείχαν τα ψυγεία τους εστιατορίου.
Έτσι, πήραν μαζί τους λουκάνικα, σαλάμια και τυριά από το κατάστημα και στη συνέχεια το έβαλαν στα πόδια φροντίζοντας να μην γίνουν αντιληπτοί. Στη συνέχεια και λίγα μόλις μέτρα από το εστιατόριο έκαναν νέα διάρρηξη, καθώς όπως φάνηκε δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τη λεία τους, αλλά αυτή τη φορά σε φαρμακείο.
Από το ταμείο άρπαξαν 150 ευρώ σε κέρματα και χαρτονομίσματα από την ταμειακή μηχανή και από χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια πήραν φάρμακα σε ενέσιμη μορφή αλλά και ναρκωτικά χάπια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους είναι σε εξέλιξη.
Tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...