Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Σφαιρόπουλος έχρισε το φαβορί του ντέρμπι


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Σφαιρόπουλος έχρισε το φαβορί του ντέρμπι
ΦΩΤΟ youtube.com

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε... προβάδισμα νίκης στον Παναθηναϊκό, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής για την Euroleague, ενώ τόνισε πως “δεν υπάρχει κούραση στα ντέρμπι αιωνίων”.

 Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκίνησε τις δηλώσεις του, αναφερόμενος στο αν το αυριανό ματς μοιάζει με εκείνο του πρωταθλήματος: “Καμία ομοιότητα δεν υπάρχει, παρά μόνο στα ονόματα. Είναι παιχνίδι Ευρωλίγκας, με μία πολύ καλή ομάδα που θα παίξει σε γεμάτο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, γιατί παίζει πολύ καλά τελευταία και κερδίζει εύκολα εκεί. Εκτός έδρας χάνει δύσκολα και μάλιστα παιχνίδια που θα μπορούσε να έχει πάρει. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να κάνουμε το παιχνίδι μας”.
Για το γεγονός πως το «τριφύλλι» έχει νέο προπονητή, ανέφερε: “Με τον καινούργιο προπονητή, οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν πράγματα. Όλοι είναι σε μία τέτοια κατάσταση που θέλουν να παίξουν. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, όπως είπα”.
Παράλληλα, ο Σφαιρόπουλος δεν θέλησε να σταθεί σε ενδεχόμενη κούραση των δύο ομάδων από τα συνεχή παιχνίδια: “Αυτά δεν υπάρχουν σε ντέρμπι αιωνίων. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κούραση, για καμία ομάδα”.
Σχετικά με την απουσία του Τζέιμς Γκιστ, ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε: “Ο Παναθηναϊκός έχει την απώλεια του Γκιστ, αλλά έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και τους παίκτες για να καλύψουν το κενό”.
“Η συγκέντρωση και η διάρκεια μετράει. Οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι θέμα που αναλύουμε μέσα στην ομάδα” πρόσθεσε σχετικά με το... κλειδί της νίκης του ντέρμπι, ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις πολλές και συχνές αναμετρήσεις που έχει εφέτος η Eutroleague, τόνισε: “Όταν είσαι στην μέση του πολέμου, δεν σχολιάζεις τις προηγούμενες μάχες. Συνεχίζεις να πολεμάς. Αν σταθούμε στο χθες και το αύριο, την πατήσαμε όλοι. Το νέο σύστημα θέλει αντοχές, διάρκεια και πνευματική ετοιμότητα”.
Κλείνοντας, ο Σφαιρόπουλος σχολίασε τι πρέπει να κρατήσει και τί να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα: “Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση σε σχέση με το ματς με την Μπαρτσελόνα. Σίγουρα δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα στο σουτ. Αυτό δε θα γίνεται κάθε μέρα. Γενικά, φέτος, η παραγωγικότητά μας είναι πολύ καλή”.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...