Λεχαινά: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στο δρόμο προς Μυρσίνη (photos)


Λεχαινά: Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο στο δρόμο προς Μυρσίνη (photos)
Τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί σε μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο δρόμο από τα Λεχαινά προς τη Μυρσίνη. Το ατύχημα συνέβη στις 20:50 στη μεγάλη ευθεία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ένας τραυματίας εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης. Οι τραυματίες μεταφέρονται στο ΚΥ Γαστούνης.

Νεότερη ενημέρωση: 10:01
Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ενός οχήματος που εκτινάχτηκε έξω από αυτό στο τροχαίο που έγινε στο δρόμο Λεχαινών - Μυρσίνης μετά το ΚΕΠΕΠ προς τη Μυρσίνη.
Nεότερη ενημέρωση: 23:07
Ο 40χρονος Δ.Π. από τα Λεχαινά είναι ο νεκρός στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 20:50 το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε προς τα Λεχαινά, ένα Ιχ επιβατηγό, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα με κατεύθυνση προς Μυρσίνη. Ο 40χρονος από τη σφοδρή σύγκρουση εκτινάχθηκε έξω από το αυτοκίνητο και έπεσε αναίσθητος στο πεζοδρόμιο. Στο δεύτερο όχημα, ένα αγροτικό φορτηγάκι, τραυματίστηκε σοβαρά ο 52χρονος συνεπιβάτης από τη Μυρσίνη. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του 40χρονου.
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση…
troxaio lexaina2
troxaio lexaina3

Πηγή

ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ