Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Οι ευχές των παιδιών στο δένδρο της Γαστούνης

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν χθες στη Γαστούνη με τον στολισμό του δένδρου στην πλατεία Ελευθερίας. Παιδιά από τα τρία δημοτικά σχολεία βρέθηκαν στην πλατεία, κρατώντας στα χέρια τους από ένα στολίδι, δημιούργημά τους. 

Λίγο μετά τις  5 το απόγευμα  ο πρόεδρος του ΝΠ κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος και η καθηγήτρια κ. Ευαγγελία Σπηλιοπούλου (η ψυχή της εκδήλωσης), έδωσαν το σύνθημα για τον στολισμό του δένδρου. Τα παιδιά πλησίασαν και άρχισαν υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μελωδίας να κρεμούν στο δένδρο τα στολίδια που είχαν κατασκευάσει στην πλειονότητά τους από χαρτόνι.  «Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία και αγάπη» ήταν η ευχή της μαθήτριας της ΣΤ του 2ου δημοτικού σχολείου Μίνας Γιαννακοπούλου. «Υγεία, αγάπη και όχι δυσκολίες» ήταν η ευχή για τα παιδιά του μαθητή της ΣΤ του 2ου δημοτικού σχολείου Γαστούνης Λευτέρη Δημητρακόπουλου.  «Καλές γιορτές με υγεία» ήταν η ευχή της μαθήτριας της ΣΤ του 3ου δημοτικού Γαστούνης Κατερίνας Μητσοπούλου.
Η πλατεία Ελευθερίας είχε γεμίσει από παιδικές ανέμελες φωνές και χαμόγελα και σε πείσμα της σχετικά χαμηλής θερμοκρασίας ζέστανε την διάθεση όσων μεγάλων βρέθηκαν εκεί.

Του Κώστα Ζαφειρίου
kozapress@gmail.com
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...