Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ηλεία: Ήπιος καιρός την Τρίτη


Ηλεία: Ήπιος καιρός την Τρίτη
Με παρωδικές νεφώσεις, που τοπικά ενδέχεται να είναι αυξημένες, προβλέπεται ο καιρός για την Τρίτη στην Ηλεία, σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί στους 16οC. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016 στις περισσότερες περιοχές της χώρας αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο και στα πεδινά τμήματα της Δυτικής Στερεάς και της Ηπείρου. Σποραδικές καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στο Ιόνιο ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Θεσσαλίας. Νωρίς το πρωί στα βόρεια θα εκδηλωθεί παγετός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 10 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 12, στην Ήπειρο από 2 έως 14 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 0 έως 12, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 5 έως 16 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 2 έως 16, στα νησιά του Βόρειοι και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 2 έως 13 βαθμούς, και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές 7 έως 16 βαθμούς, αλλά στη Ρόδο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 18 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά και εκεί γρήγορα θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν. Τις βραδινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή περαιτέρω εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 2 έως 10 βαθμούς.

Πηγή

meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...