Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Συναντήσεις Ναμπίλ Μοράντ στα Υπουργεία Εσωτερικών και Μεταναστευτικής Πολιτικής


Διαδοχικές συναντήσεις στην Αθήνα, είχε ο Δήμαρχος  Ανδραβίδας –Κυλλήνης Ναμπίλ  Ιωσήφ Μοραντ με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον Υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα, με την παρουσία του Βουλευτή Ηλείας Γεράσιμου Μπαλαούρα.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμαρχος, ενημέρωσε τον Υπουργό ,για τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου και την παράταση της έκτακτης ανάγκης που έχει δοθεί μέχρι τις 24 Ιουλίου 2017, λόγω των θεομηνιών που έπληξαν την περιοχή και ο Υπουργός υποσχέθηκε  την άμεση βοήθεια του Δήμου, με οικονομική ενίσχυση από το Υπουργείο.
Προσλήψεις
Στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο κ. Υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, στον  κ. Μπαλαούρα και στον υπεύθυνο για το κέντρο φιλοξενίας κ. Αγγελόπουλο Γιώργο (που παραβρέθηκε σ αυτή τη συνάντηση )για την καλή συνεργασία και την ομαλή λειτουργία της Δομής. Συζητήθηκε ζητήματα για το  LM Μυρσίνης, σχετικά με την λειτουργία του και άλλα θέματα  και η ηγεσία του Υπουργείου δεσμεύτηκε  ότι μέσα στο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί για την πρόσληψη με οκτάμηνα  στα κέντρα φιλοξενίας  θα είναι και ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης με 30 θέσεις εργασίας.
Επίσης θα υλοποιηθεί αίτημα ενίσχυσης του Δήμου για τις ανάγκες του Κέντρου.
Τέλος υποσχέθηκαν την προώθηση του αιτήματος για την στελέχωση των δομών δημόσιας υγείας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, λόγω των αυξημένων αναγκών  που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια και θα βοηθήσει στην άμεση επίλυση του θέματος (για το ζήτημα αυτό γίνονται επαφές και με  την ηγεσία  του Υπουργείου Υγείας).
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...