Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΕΛ.ΑΣ. η ώρα της κρίσης . . . - Ποιοι προάγονται - ποιοι αποστρατεύονται



ΕΛ.ΑΣ. η ώρα της κρίσης . . . - Ποιοι προάγονται - ποιοι αποστρατεύονται
Η αποστρατεία του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννη Διαμαντόπουλου είναι το πρώτο σημείο των κρίσεων στην ΕΛ.ΑΣ. που αφορά το νομό μας. Ο Ηλείος Αντιστράτηγος που πρόσφατα είχε έρθει στην περιοχή για να δει πέρα από το συνεχόμενο ενδιαφέρον του, από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στο νομό, τερματίζει την καριέρα του.

Στη θέση του έρχεται ένας παλιός γνώριμος στην Ηλεία, ο Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος που είχε υπηρετήσει ο Αστυνομικός Διευθυντής νομού την περίοδο 2013-2014. Μια χρονιά τεταμένη με αρκετά επεισόδια που υπήρξε ισχυρή αστυνομική παρέμβαση σε παρελάσεις, μπλόκα, σκουπίδια, ενώ η θητεία του εδώ χαρακτηρίστηκε ακόμα με την αλλαγή πλεύσης και οργάνωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Ο Ηλείος Ταξίαρχος και Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιάννης Σεϊντής, αποστρατεύεται και δεν αποκλείεται στη θέση του να βρεθεί και πάλι Ηλείος αξιωματικός.
Στη θέση του Αιτωλοακαρνάνα Υποστράτηγου Φώτη Τσόλκα, στο τιμόνι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας έρχεται ο μέχρι πρότινος Περιφερειακός Πελοποννήσου Διαμαντής Μητρόπουλος, που κατάγεται από τη Μεσσηνία.
Στην Ηλεία ο Αστυνομικός Διευθυντής Κώστας Στεφανόπουλος κρίθηκε διατηρητέος και αναμένεται η ανακοίνωση της τοποθέτησής του.
Ο αναπληρωτής του Αστυνομικός Διευθυντής Γιώργος Κωστόπουλος κρίνεται και αναμένονται οι ανακοινώσεις.
Δεν κρίνονται - τουλάχιστον δεν αναμένεται να φτάσουν σε τέτοιο “βάθος” οι κρίσεις, οι τρεις Αστυνομικοί Διευθυντές του Επιτελείου, Παπασωτηρίου, Αναγνωστάκης και Καραχάλιος.
Εν αναμονή λοιπόν για τα νεότερα…

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...