Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: Από τα χιόνια στις βροχές! Κρύο και παγετός το βράδυ

Καιρός: Από τα χιόνια στις βροχές! Κρύο και παγετός το βράδυ

Αφήστε τα… παγοπέδιλα και πάρτε ομπρέλα! Ο χιονιάς που έπληξε όλη τη χώρα τις τελευταίες μέρες του 2016 δίνει τη θέση του στις βροχές. Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου.


Ο καιρός θα είναι σε όλη την Ελλάδα γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα νότια με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες αλλά σε πολλές περιοχές ο υδράργυρος θα ξεκινήσει την πορεία υπό του μηδενός!
Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βαθμιαία νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος - Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 στο νότιο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες στην Κρήτη με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και βαθμιαία στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι στα νότια. Άνεμοι: στα βόρεια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4, από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη - Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: από 00 έως 09 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός αύριο Τρίτη 03-01-2017: στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις νοτιότερες περιοχές πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα αίθριος αλλά βαθμιαία από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα δυτικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...