Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Μανωλάδα: Συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού και ανθρωποκτονίας

Μανωλάδα: Συνελήφθη 18χρονος αλλοδαπός για απόπειρα βιασμού και ανθρωποκτονίας
Ο δράστης επιχείρησε να βιάσει 55χρονη και τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι έναν 37χρονο ομοεθνή του

Αστυνομικός που βρίσκονταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας αφόπλισε και συνέλαβε δράστη

Συνελήφθη, χθες (17-02-2017) το πρωί, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, από αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, ο οποίος βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ένας 18χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη παραμονή στη Χώρα.
Ειδικότερα, ο 18χρονος χθες το πρωί, στη Νέα Μανωλάδα, εισήλθε σε αυλή οικίας, όπου βρίσκονταν μια 55χρονη και η 33χρονη κόρη της, τις οποίες απείλησε με μαχαίρι και αποπειράθηκε να βιάσει την 55χρονη, η οποία κατάφερε να του διαφύγει πεζή και να εισέλθει σε γειτονικό σπίτι.
Την ίδια στιγμή, ένας 37χρονος ομοεθνής του δράστη, επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον πλήξει με το μαχαίρι που έφερε στον θώρακα και στην κοιλιά, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.
Άμεσα προσέτρεξε στον τόπο του περιστατικού αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ο οποίος αφόπλισε και συνέλαβε τον δράστη.
Ο 37χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας.
 http://www.ilia24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...