Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

«Ποντικοί » στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού – Άρπαξαν αντικείμενα αξίας περίπου 2.800 ευρώ



Το γεγονός ότι δέκα «κουτιά»  βρίσκονται σε απομακρυσμένη περιοχή, αποτέλεσε το δέλεαρ για τους «ποντικούς» που την περασμένη Κυριακή το βράδυ, εισέβαλλαν στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού και άρπαξαν αντικείμενα αξίας περίπου 2.800 ευρώ.

Ήταν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής και άγνωστοι δράστες εισβάλουν χωρίς δυσκολία στο προαύλιο του Μουσικού Σχολείου. Φωτισμός υπάρχει αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους δράστες που γνωρίζουν πως εργάζονται σε χώρο μακριά από  την πόλη.
Ανοίγουν στη σειρά 9 αίθουσες παίρνοντας από μέσα ότι πολύτιμο υπήρχε αφού προηγουμένως κάνουν άνω κάτω τα γραφεία. Εισβάλουν στο γραφείο του Διεθυντή, του υποδιευθυντή και των καθηγητών. Από εκεί αφαιρούν μια κονσόλα ήχου μάρκας Yamaha με 32 εισόδους, επαγγελματική. Στη συνέχεια παίρνουν ένα ζευγάρι επαγγελματικά ηχεία καθώς επίσης και επαγγελματικά μικρόφωνα. Από άλλη αίθουσα πήραν ένα μπουζούκι ενώ αφήνουν τελευταίο το κυλικείο από όπου παίρνουν φαγητό και την ταμειακή μηχανή.
Είναι η πρώτη φορά που το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού γίνεται στόχος διαρρηκτών, σύμφωνα με τον διευθυντή του. Ο διευθυντής π. Γεώργιος Αναγνωστόπουλος ενημέρωσε την αστυνομία η οποία πήρε δακτυλικά αποτυπώματα  ενώ ενημερώθηκε η και η διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...