Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το 43ο Λεχαινίτικο Καρναβάλι





Το Λεχαινίτικο καρναβάλι έρχεται! Το ποιό τρελό καρναβάλι με πολλές εκπλήξεις. Την Κυριακή 26 /2 θα υπάρχουν φουσκωτά και ξυλοπόδαροι ζογκλέρ αλλά και το καρναβαλικό τρένο
που θα κάνει βόλτες για τα μικρά παιδιά μετά την παρέλαση,ενώ το γνωστό σε όλους συγκρότημα passepartout θα διασκεδάσει τον κόσμο ζωντανά και καρναβαλικά στην πλατεία Αγίου Δημητρίου Λεχαινών μέχρι την τελετή λήξης με τα βεγγαλικά.
Το Σάββατο 25Φεβρουαρίου στην πλατεία του Αγίου Δημητρίου θα γίνει το αντάμωμα των Γενίτσαρων με την συμμετοχή 6 Γκοτσαριών από Μυρσίνη Στρούσι και Λεχαινά. Μια εκδήλωση που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Την Κυριακή οι καρναβαλικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.
Στο μεταξύ με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από εθελοντές οι εργασίες για την ετοιμασία των ομοιωμάτων που θα παρελάσουν φέτος, στο 43ο Λεχαινίτιο Καρναβάλι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδος πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες και να απομένουν μόνο οι τελευταίες πινελιές.
Στις 18 Φεβρουαρίου ο Όμιλος Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων που διοργανώνει σε συνεργασία με το ΝΠ Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης το καρναβάλι πραγματοποιεί  τον αποκριάτικο χορό του σε κατάστημα διασκέδασης στη Μυρσίνη.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...