Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Εκπλήξεις Μπέντο στην αποστολή του Ολυμπιακού ενάντια στον Ατρόμητο

Εκπλήξεις Μπέντο στην αποστολή του Ολυμπιακού ενάντια στον Ατρόμητο

Μέσα οι τρεις φορ, έξω πάλι Τσόρι και Καμπιάσο


Εκπλήξεις επιφύλασσε ο Πάουλο Μπέντο στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30).
Για πρώτη φορά ο πορτογάλος προπονητής επέλεξε και τους τρεις σέντερ φορ της ομάδας, Ιντέγε, Καρντόσο και Ανσαριφάρντ, κάτι που ίσως σημαίνει πως θα παρατάξει την ομάδα του με δύο επιθετικούς.
Εκτός έμειναν και πάλι οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες, ενώ εκτός -προφανώς για λόγους τακτικής και ροτέισον- έμειναν οι Ελιουνούσι, Μάριν, Ντε λα Μπέγια και Ρομαό, όπως και ο άρτι αφιχθείς από το Κόπα Άφρικα Ντα Κόστα.
Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.
134940
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...