ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας (video)


Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας (video)
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το φοβερό τροχαίο που σημειώθηκε χθες λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών όταν μια Porsche καρφώθηκε στην κυριολεξία σε
σταθευμένο σε πάρκινγκ ΙΧ μέσα στο οποίο ήταν μια 33χρονη μητέρα με το τρίχρονο παιδί της. Νεκροί είναι και οι δύο επιβαίνοντες στην Porsche, εκ των οποίων ο ένας φαίνεται να είναι ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, ο μικρός γιος του Απόστουλου Βακάκη ιδιοκτήτη των Jumbo και ο άλλος ο στενός φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. 
To τραγικό δυστύχημα αφήνει πίσω του δύο οικογένειες σε πένθος και ένα σοκαρισμένο πατέρα και σύζυγο που είδε μποστά στα μάτια του την Porsche να καρφώνεται και να τυλίγεται στις φλόγες πάνω στο αυτοκίνητό του το Honda Civic στο οποίο ήταν μέσα η γυναίκα του και το παιδί του.
Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo, είναι ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που έχει ακόμη δυο κόρες, είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα. . Ο μικρός γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo διέμενε στις ΗΠΑ, καθώς σπούδαζε στο Μαϊάμι της Φλόριντα.
Από την Πτολεμαϊδα η οικογένεια
Ο Υ.Π. ταξίδευε από την πόλη της Πτολεμαΐδας μαζί με την συζυγό του Αποστολία και τον τρίχρονο γιο τους. Ο ίδιος σταμάτησε σε πάρκινγκ της εθνικής για να πάει στην τουαλέτα όταν άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Οταν βγήκε αντίκρισε  εικόνες φρίκης. Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί και όπως φαίνεται στο βίντεο, πιάνει με απόγνωση το κεφάλι του.
Στο βίντεο, φαίνεται καθαρά το σταθμευμένο ΙΧ της οικογένειας, ενώ ξαφνικά, εμφανίζεται η Porsche να τρέχει με ανεξέλεγκτα με  ιλιγγιώδη ταχύτητα, να προσκρούει και να παρασύρει το σταθμευμένο όχημα. Ακολουθεί η έκρηξη η οποία στοίχισε τη ζωή στους 3 από τους 4 νεκρούς.  Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας και αυτός, τραγικό θάνατο.
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο parking όχι στην άκρη του δρόμου...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.
Τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διερευνά η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.

Πηγή

thetoc.gr

Video

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: