Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναις "Ο Αγιος Γεωργιος" : Μονοήμερη εκδρομη στα ((ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ -Μεγ.Σπήλαιο ))

 


Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναις "Ο Αγιος Γεωργιος"


Ανακοίνωση
Αγαπητοί συγχωριανοί κ φιλοι του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας στα πλαίσια των δράσεων για την σύσφιξη των σχεσεων μεταξύ των μελων και φιλων του συλλόγου, αποφάσισε την διοργάνωση μιας ημερήσιας εκδρομής Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 στα ομορφα Καλάβρυτα.
Δηλωσεις συμμετοχης στον αντιπρόεδρο του διοικητικου Συμβουλιου κ. Στελιο Γεωργόπουλο 6934930340
                                         Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδρομής ...

Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:00 πμ για Ίσθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε προς Κάτω Διακοπτό. Επιβίβαση στον οδοντωτό για όσους θέλουν να απολαύσουν τη μοναδική διαδρομή διασχίζοντας το φαράγγι του Βουραικού. Οι υπόλοιποι με το πούλμαν θα ανέβουμε στα Καλάβρυτα. Άφιξη, παραλαβή από τον σταθμό του  και μετάβαση στην ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας, σύμβολο του Ελληνικού Έθνους όπου εδώ σηκώθηκε το πρώτο λάβαρο της επανάστασης του 1821. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στην πόλη των Καλαβρύτων. Κατόπιν επίσκεψη του Μνημείου των σφαγιασθέντων από τους Γερμανούς. Στη συνέχεια μετάβαση στο Μέγα Σπήλαιο όπου σχετική παραμονή. Επιστροφή στη Αθήνα με ενδιάμεση στάση κατά την διαδρομή.

Υ.Γ :Ο σύλλογος μας προς εξυπηρετηση των εκδρομέων μεριμνει και αναζητει την καταλληλη ταβερνα η οποια θα μας φιλοξενησει για το μεσημεριανο φαγητο μας την ημέρα της εκδρομής και η χρεωση θα ανακοινωθει εντος της εκδρομης κατ ατομο που θα ειναι πολυ καλη από οικονομικής αποψης ..

Σας περιμενουμε ολους με εκτιμηση το ΔΣ του συλλόγου 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ