Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΝΕΟ ΔΣ με νέα πρόσωπα και με νέους πρωταγωνιστές ευχάριστους ανθρώπους δυναμικούς με όρεξη να βοηθήσουν στον σύλλογο

 ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΔΣ του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}




Μεγάλες εκπλήξεις που δεν αναμενόντουσαν είχαμε το Σαββατοκύριακο 17και 18 Αυγούστου 2024 στο ΝΕΟΧΩΡΙ μας .

Μετά τις ευχάριστες

ανακοινώσεις του περασμένου Μάϊου .όπου ανασυγκροτήθηκε  ο πολιτιστικός συλλογος του χωριού με μεγάλη επιτυχία. που κανείς δεν περίμενε και μετέπειτα από τις πρώτες εργασίες του συλλόγου με την δυναμική παρουσία του στο πολιτιστικό 3ημερο του Καλοκαιριού φάνηκαν κάποιες δυσκολίες και η συνέχεια φαινόταν ...ΌΧΙ ΚΑΙ ΤΌΣΟ ΕΥΚΟΛΗ  ..

Κι ενώ το Σαββατοκύριακο του Αυγούστου που μόλις πέρασε θα γινόντουσαν εκδηλώσεις με τα παιδιά για τα παιδιά {{αθλοπαιδιές αγώνες παιχνίδια ....}} καλοκαιρινή βραδιά με σουβλάκια αναψυκτικά και μπυρες προς οικονομικό όφελος του συλλόγου  ξαφνικές παραιτήσεις μελών φέραν το ΔΣ να συγκροτεί Διοικητικά Συμβούλια τακτικό και έκτακτο .

Συγκεκριμένα  ύστερα από πρόταση του προέδρου Κου Δ Παναγόπουλου στον αντιπρόεδρο Στριγά Ιωάννη να συγκροτήσει ΔΣ όπως και έγινε το Σάββατο 17 /8/24 και ωρα 12 μμ στα γραφεία του συλλόγου για την πορεία του συλλόγου και τις εργασίες που θα γίνουν το ΣΚ κατατέθηκαν 2 παραιτήσεις από τον σύλλογο ...

1.Η ταμίας Άννα Ι.Κασσάρα παρέδωσε ενώπιων των 4 παρευρισκόμενων μελών προφορική παραίτηση και υπογράφηκε στο πρόχειρο πρακτικό  παραίτηση για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους η οποία  έγινε αποδεκτή και μεταγενέστερα θα ενημερωνόντουσαν και όσοι ήταν προσωρινοί απόντες λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών και για αγορές ειδών του συλλόγου .

2 .το Β απλό μέλος του συλλόγου Κος Παύλος Ψυχογιός παραιτήθηκε από το ΔΣ για πολλούς και διάφορους λόγους τους οποίους εξέφρασε εγγράφως και υπογράφηκε στο πρόχειρο πρακτικό  παραίτηση η οποία , έγινε αποδεκτή και μεταγενέστερα θα ενημερωνόντουσαν και όσοι ήταν προσωρινοί απόντες λόγω υποχρεώσεων επαγγελματικών και για αγορές ειδών του συλλόγου .

3.ο απών της συνεδρίασης και πρόεδρος του συλλόγου Κος Διον Παναγόπουλος εξέφρασε την γνώμη του και αφού ευχαρίστησε όλους όσους {83} τον τίμησαν με την ψήφο τους παραιτήθηκε από τα καθήκοντα του προέδρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χωρίς να αφήνει την θέση του όμως απο τα εκλεγμένα μέλη του ΔΣ υποσχόμενος ότι θέλει να προσφέρει οσα και ότι μπορεί για τον σύλλογο και τους συγχωριανούς και προχωράει μαζί με του υπολοίπους παλιούς και νέους ως β μέλος του ΔΣ ....

Μετά από τα παραπάνω και με την ολοκλήρωση της συνέλευσης έκλεισε το πρακτικό και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου ενημέρωσε τα εναπομείναντα μέλη να παρευρεθούν στο ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΣ την Κυριακή 18/8/24 ωρα 18:00μμ ενημερώνοντας και τα αναπληρωματικά μέλη (ΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΛΛΟΥ  ΚΑΙ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ )να παρευρεθούν για την λήψη θέσεων στο ΔΣ 

ξεκίνησε η συνεδρίαση και παρόντες ήταν 

ο αντιπρόεδρος ΣΤΡΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Η γεν γραμματέας ΧΡΥΣΑ ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ 

ο κοσμήτορας ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

το Α μέλος ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

η Α αναπληρωματική  ΝΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΛΛΟΥ 

και η Γ αναπληρωματική  ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

και η γ αναπληρωματική Ευσταθοπούλου Αναστασία η οποία παρέδωσε η ίδια ,την έγγραφη παραίτηση από κάθε νέο καθήκον της αναπληρωματικής ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ .

και αυτή η παραίτηση έγινε αποδεκτή και προχωρήσαν στις εργασίες της ανάδειξης Προέδρου 

Υποψηφιότητα δεν υπήρχε καμία και προτάθηκε από τον αντιπρόεδρο, την προεδρία να αναλάβει ο μέχρι τώρα Κοσμήτωρ Κος ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ο οποίος και αποδέχτηκε και όλοι παμψηφεί συμφωνήσαν  :

Πρόεδρος συλλόγου : ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ταμίας προτάθηκε και ψηφίστηκε παμψηφεί η Κα ΜΑΡΙΛΛΟΥ ΝΕΛΛΟΥ 

και Κοσμήτορας προτάθηκε ,ψηφίστηκε παμψηφεί και ανέλαβε η Κα ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

μετά τις ανω εκλογικές διαδικασίες μεταξύ των μελών ΔΣ το σώμα αποτελείτε από τους εξής 

Πρόεδρος συλλόγου : ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

αντιπρόεδρος : ΣΤΡΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

γεν γραμματέας :ΠΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ 

Ταμίας : ΜΑΡΙΛΛΟΥ ΝΕΛΛΟΥ 

Κοσμήτορας :  ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 

Α μέλος :ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 

Β μέλος : ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Ευχόμαστε καλή θητεία .ευημερία προκοπή και πάνω από όλα υγεία  σε όλους τους Άνωθι ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου : Μαθήματα ΜΟΥΣΙΚΗΣ (Μουσικών οργάνων και Μουσικών Συνόλων)

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου «ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ», στην διαρκή προσπάθειά του για αναβάθμιση των αξιών του Πολ...