Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Πέντε οι παλιοί, δύο οι νέοι…


Πέντε οι παλιοί, δύο οι νέοι…
Οι πέντε από τους επτά εκλεγμένους «Καλλικρατικούς» δημάρχους στην Ηλεία έχουν υπάρξει ξανά δήμαρχοι στους σημερινούς Καποδιστριακούς δήμους του νομού ενώ μόλις δύο εκλέγονται για πρώτη φορά δήμαρχοι.
Μετά τον Θύμιο Κοτζιά που εκλέχθηκε για πρώτη φορά δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας την περασμένη Κυριακή, χθες και ο Δημήτρης Αρβανίτης έλαβε από τον λαό του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης τον τίτλο του πρώτου πολίτη του δήμου.

Έτσι, η ανανέωση με νέα πρόσωπα στον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ηλείας, σε επίπεδο δημάρχων, μπορεί να οριστεί ποσοστιαία στο 28,5%, αρκετά λιγότερο δηλαδή από το ένα τρίτο.

Και οι δύο νέοι δήμαρχοι ήταν επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης κρατώντας γενικά χαμηλούς τόνους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για να τους οδηγήσει –λαού αποφασίζοντος- στην συμπολίτευση των δήμων τους.
ηλεια τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...