Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τέλος ο Νιόπλιας-Υπηρεσιακός ο... Γκμοχ

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/11/22969.jpgΚοινή συναινέσει λύθηκε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Νιόπλια.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου... της ομάδας για περίπου μία ώρα και συζήτησαν μαζί με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

Όταν αποχώρησε από το γραφείο ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Αν και δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου δηλώσεις, μου άρεσαν οι δηλώσεις πριν από το παιχνίδι ή μετά από το ματς, αλλά δυστυχώς έτσι είναι μετά από επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο αποφασίσαμε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας».

Σε ερώτηση για το αν φεύγει με καλές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Με τις καλύτερες. Ξέρω ότι έτσι είναι η ζωή του ποδοσφαίρου», ενώ για το αν θα τον ξαναδούμε στον πάγκο του Τριφυλλιού είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Το μότο της ζωής είναι όσα τα φέρνει το δευτερόλεπτο δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος». Ο νίκος Νιόπλιας έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία».

Από την πλευρά του ο Κώστας Αντωνίου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο και σαν προπονητή και σαν έναν πολύ καλό φίλο. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα για την καριέρα και την πορεία του. Ολοι μας στον Παναθηναϊκό και προσωπικά ο πρόεδρος λέμε ότι ο Νίκος θα πρέπει να αισθάνεται πάντα ευπρόσδεκτος στην Παιανία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Νίκο Νιόπλια:


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας».

Η δήλωση του Νίκου Νιόπλια στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, την οποία ανταπέδωσα αφιερώνοντας πλήρως τις προσπάθειές μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μου, αλλά και στην ιστορία της ομάδας, όπως η κατάκτηση του περσινού double και εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να επαναλάβει αντίστοιχες επιτυχίες και φέτος γιατί της αξίζει. Φεύγω σαν φίλος με την πεποίθηση ότι ενέργησα πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική του επιτυχία».

Υπηρεσιακός ο Γκμοχ


Ο Γιάτσεκ Γκμοχ αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή στον Παναθηναϊκό και θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση που ακολουθεί το Σάββατο (20/11) με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωσή του:


«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά.»

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...