Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

"Θα κριθούν συμπεριφορές στελεχών"

\"Θα κριθούν συμπεριφορές στελεχών\"
Εμμέσως πλην σαφώς ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ παραδέχεται, με γραπτή δήλωσή του, ότι στις πρόσφατες εκλογές, υπήρξαν ενέργειες και συμπεριφορές στελεχών του κόμματος που δεν ήταν σύμφωνες με τις αποφάσεις του.
Δήλωση γραμματέα Ν.Ε. Ηλείας ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα των  εκλογών
Ο Γιάννης Αργυρόπουλος τονίζει ότι οι συμπεριφορές αυτές θα κριθούν και θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια όργανα. Ολόκληρη η δήλωσή του έχει ως εξής:

"Το ποσοστό – ρεκόρ που έλαβε ο συνδυασμός «Δικαίωμα στην πρόοδο» στο νομό μας αποδεικνύει την  εμπιστοσύνη των πολιτών της Ηλείας προς τον  περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα και τους συνεργάτες τους, για  να οδηγήσουν την Ηλεία, ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα,  στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Οι προσδοκίες όλων μας από την πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αρχή στη Δυτική Ελλάδα είναι μεγάλες. Όσο μεγάλη είναι και η νίκη της. Παράλληλα με την ψήφο αυξημένης ευθύνης του ο λαός της Ηλείας, έστειλε μήνυμα πολιτικής σταθερότητας. Αποδοκίμασε όσους προσπάθησαν και την δεύτερη Κυριακή να αλλοιώσουν το περιεχόμενο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Οι πολίτες της Ηλείας αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ,  για να σώσουμε τη χώρα, να  βγάλουμε την Ελλάδα από το αδιέξοδο που την οδήγησαν οι εγκληματικές πολιτικές της ΝΔ.

Όσον αφορά, τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών η ετυμηγορία της κάθε τοπικής κοινωνίας είναι σεβαστή και μη αμφισβητήσιμη. Ωστόσο συμπεριφορές και ενέργειες κομματικών στελεχών που δεν ήταν σύμφωνες με τις αποφάσεις του Κινήματος θα κριθούν και θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια όργανα. Με νηφαλιότητα αλλά και αυστηρότητα.
‘Ολοι στο ΠΑΣΟΚ, δεν έχουμε μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις".
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...