Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Δράσεις – ασπίδα κατά των πλημμυρών

Δράσεις – ασπίδα κατά των πλημμυρών
Ασπίδα για τις περιοχές που πλήττονται από πλημμύρες, όπως η βορειοδυτική Ηλεία, ετοιμάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, όπως δήλωσε η υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου.
Η κ. Μπιρμπίλη τόνισε ότι για το 2011 προγραμματίζονται σημαντικές νέες δράσεις όπως η διαχείριση των κινδύνων πλημμύρας, η προώθηση της θαλάσσιας στρατηγικής και μέτρα ολοκληρωμένης διαχείρισης και περιβαλλοντικής προστασίας υποβαθμισμένων υδατικών συστημάτων της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι το 2013 θα έχουν ολοκληρωθεί οι χάρτες πλημμυρικής επικινδυνότητας και καταγραφής των δυνητικών επιπτώσεων.

Στόχος είναι το 2015 να έχει διαμορφωθεί μια δέσμη μέτρων και προγραμμάτων έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων.
ηλεια τωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...