Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Βούτηξαν... με -30 βαθμούς Κελσίου

http://www.newsbomb.gr/images/sized/articles/russia-theofaneia-425x288.jpgΧιλιάδες Ρώσοι γιόρτασαν σήμερα, σύμφωνα με το Παλιό Ημερολόγιο, τα Θεοφάνεια βουτώντας στα παγωμένα νερά, σε λίμνες και ποτάμια της χώρας...Άντρες με μαγιό, αλλά και γυναίκες και παιδιά φορώντας άσπρα μακριά πουκάμισα, αψήφησαν το κρύο για να τιμήσουν την παράδοση, σύμφωνα με εικόνες που μετέδωσε η ρωσική τηλεόραση.


Εκπρόσωπος της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, συνέστησε στους πιστούς να μην πέφτουν στα παγωμένα νερά αν πρώτα δεν έχουν συμβουλευτεί γιατρό, σύμφωνα με το πρακτορείο ΡΙΑ Νοβόστι, το οποίο μετέδωσε πως η θερμοκρασία στη Σιβηρία είναι σήμερα κάτω από τους -30 βαθμούς Κελσίου και περίπου -15 στη Μόσχα.

Στη ρωσική πρωτεύουσα, περίπου 58.000 άνθρωποι βούτηξαν στα παγωμένα νερά μόλις έφτασαν μεσάνυχτα, αριθμός υπερδιπλάσιος του περσινού, σύμφωνα με την αστυνομία.

Διασώστες είχαν αναπτυχθεί σε πολλά σημεία για να προλάβουν ατυχήματα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...