Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Τέλος ο Κούπερ από τον Άρη!


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη αποτελεί ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
“Η απόφασή μου να παραιτηθώ είναι οριστική, παρά τις πιέσεις από τη διοίκηση για να παραμείνω”, δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
 

Κάτι περισσότερο από ένα χρόνο (14 μήνες για την ακρίβεια) παρέμεινε στην Ελλάδα και τον πάγκο του Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο 56χρονος τεχνικός αποφάσισε να παραιτηθεί μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά κι έπειτα από διαφωνίες που είχε με τη διοίκηση. Οι πληροφορίες τον θέλουν δυσαρεστημένο από το γεγονός ότι η διοίκηση δεν ήταν σε θέση να κάνει τις μετεγγραφές που ο ίδιος ήθελε, ενώ τον “στράβωσαν” και οι αντιδράσεις τους κόσμου μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.
 
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση και για την στήριξη που μου παρείχαν καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας. Παρόλα αυτά μετά τα άσχημα αποτελέσματα, το καλύτερο για την ομάδα είναι η αποχώρησή μου. Η απόφαση μου αυτή πιστεύω ότι θα οδηγήσει στην αγωνιστική ανάταση της ομάδας. Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη παρά τις επίμονες πιέσεις και προσπάθειες των διοικούντων της ομάδας να με μεταπείσουν να παραμείνω στον ΑΡΗ. Εύχομαι στον ΑΡΗ κάθε επιτυχία και υλοποίηση όλων των στόχων του», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
 
Ο Κούπερ, με τον οποίο ο Άρης πέρασε φέτος στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, σε 61 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις οδήγησε την ομάδα του σε 26 νίκες, 13 ισοπαλίες και 22 ήττες. 
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...