Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Καθόταν για 3 ημέρες δίπλα από τη νεκρή μητέρα της!!


Καθόταν για 3 ημέρες δίπλα από τη νεκρή μητέρα της


Πρωτόγνωρη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στο Πυργί της Χίου με 38χρονη ψυχικά άρρωστη γυναίκα που ζούσε επί 3 ολόκληρες μέρες με το πτώμα της μητέρας της χωρίς να καταλάβει ότι δεν βρίσκεται στη ζωή!


Η 38χρονη γυναίκα προφανώς, ήταν πλήρως εξαρτημένη από τη μητέρα της. Σύμφωνα με το Πατρίδα TV, οι πρώτες ανησυχίες για την τύχη των δύο γυναικών ήρθαν από τη στιγμή που τις αναζητούσε στο τηλέφωνο η άλλη κόρη της 62χρονης στην Αθήνα.

Δεδομένου ότι και οι γείτονες δεν είχαν δει τις δύο γυναίκες για περίπου τρεις ημέρες, η κόρη της 62χρονης στην Αθήνα ειδοποίησε τους άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Καλαμωτής.

Μόλις οι αστυνομικοί έφθασαν στο χώρο και παραβίασαν την πόρτα, είδαν μπροστά τους ένα σοκαριστικό θέαμα: την 62χρονη πεσμένη νεκρή στο πάτωμα και την 38χρονη κόρη της να βλέπει τηλεόραση χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι νεκρή η μητέρα της. Η κατάσταση στο σπίτι, από την άλλη, ήταν απελπιστική έως αφόρητη…

Ο γιατρός που προσήλθε στο σημείο έκανε λόγο για θάνατο που προήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του- πρέπει να είχε επέλθει τρεις ημέρες πριν.

Σε κάθε περίπτωση, η σωρός της 62χρονής μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο για νεκροψία- νεκροτομή ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 38χρονη κόρη της που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Παράλληλα οι αρχές αναζητούν τους πλησιέστερους συγγενείς της 38χρονης που θα μπορέσουν να αναλάβουν την φροντίδα της κοπέλας.
 star
                                                                                                                        r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...