Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Γιατί αυτοκτόνησε αστυνομικός στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ


Αστυφύλακας των ΜΑΤ αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ... Σοκαρισμένοι τον βρήκαν οι συνάδελφοι του. Γιατί αυτοκτόνησε ο αστυνομικός;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι ο νεαρός αστυνομικός όπλισε το υπηρεσιακό του περίστροφο, το έστρεψε στον εαυτό του και αυτοκτόνησε τα ξημερώματα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους στο κέντρο της Αθήνας.

Ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ φέρεται ότι πάτησε την σκανδάλη μέσα στις τουαλέτες του κτιρίου. Ο 28χρονος και ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, απομακρύνθηκε από τους συναδέλφους του και βρήκε καταφύγιο σε τουαλέτα του κόμματος. Έστρεψε το όπλο επάνω του και τράβηξε τη σκανδάλη. Τον πυροβολισμό άκουσαν οι υπόλοιποι άντρες των ΜΑΤ, οι οποίοι και βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό αυτό θέαμα.

Τα αίτια που οδήγησαν τον νεαρό αστυφύλακα να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τραγικό τρόπο ερευνώνται από τις αρχές και δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα τον άτυχο νεαρό, διενεργεί η αστυνομία.

Ανεπίσημες πληροφορίες λένε ότι ο αστυνομικός που αυτοκτόνησε άφησε χειρόγραφο σημείωμα προς τους συναδέλφους του. Οι πρώτες έρευνες γίνονται γύρω από τα ψυχολογικά και προσωπικά του προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και επαγγελματικοί λόγοι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λίγες ημέρες πριν, ο αστυνομικός απουσίαζε με αναρρωτική άδεια. Ο αυτόχειρας ήταν 28 χρονών από την Αταλάντη.

Ο αστυνομικός των ΜΑΤ έβαλε τέλος στη ζωή του στις 03:30 τα ξημερώματα, ενώ εκτελούσε υπηρεσία στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους. Ο 27χρονος αστυνομικός πυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στις τουαλέτες των γραφείων.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...