Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Κλοπών & διαρρήξεων συνέχεια, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...


Κλοπών & διαρρήξεων συνέχεια, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...
Στο χορό των κλοπών μπήκαν και οι εξωλέμβιες στην Ηλεία. Καλοκαίρι έρχεται, να φτιάξουν και οι κλέφτες τις βάρκες τους. Κατά τα άλλα τσαντάκηδες, κλεφτρόνια, διαρρήκτες, ζωοκλέφτες και πολλά άλλα στο σημερινό μενού.

Στις περιοχές της Γλύφας, της Λυγιάς και του Βαρθολομιού, άγνωστοι έκλεψαν εξωλέμβιες μηχανές. 

Στην πρώτη περίπτωση μια Mercury αξίας 1.800 ευρώ, στη δεύτερη μια YAMAHA αξίας 4.000 ευρώ και στην τρίτη μια Johnson αξίας 3.000 ευρώ.

Τσαντάκιας χτύπησε και πάλι στον Πύργο, στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς. Ο δράστης αιφνιδίασε 30χρονη γυναίκα και άρπαξε την τσάντα της που περιείχε δύο πιστωτικές κάρτες, προσωπικά έγγραφα, ένα κινητό, το ποσό των 200 ευρώ, τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου.

Στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στον Πύργο είχε σταθμεύσει μια γυναίκα το αυτοκίνητό της για να κάνει τα ψώνια της. Οι κλέφτες χωρίς να αφήσουν ίχνη παραβίασης πήραν από μέσα την τσάντα της, που περιείχε προσωπικά έγγραφα, βιβλιάρια, ένα κινητό τηλέφωνο, το ποσό των 100 ευρώ και κοσμήματα, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να φτάνει τα 500 ευρώ.

Από εξοχική κατοικία στην περιοχή του Αγίου Ηλία Αμαλιάδας, οι διαρρήκτες σήκωσαν ολόκληρη προίκα. Μια ηλεκτρική κουζίνα των 500 ευρώ, μια έγχρωμη τηλεόραση των 200 ευρώ, δύο στρώματα διπλά αξίας 500 ευρώ και διάφορα οικιακά είδη, αξίας 500 ευρώ.

Στο Λάσδικα Αρχαίας Ολυμπίας άγνωστοι μπήκαν σε οικία 83χρονης και πήραν το πορτοφόλι της, που είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα και το οποίο περιείχε 1.200 ευρώ.

Στην Παλαιοβαρβάσαινα Πύργου οι κλέφτες πήραν από αποθήκη άγνωστο αριθμό μεταλλικών αντικειμένων, μη προσδιορισθείσας χρηματικής αξίας.

Στα Άγναντα Πηνείας οι διαρρήκτες παραβίασαν παράθυρο οικίας και πήραν χρυσαφικά, ηλεκτρικά είδη, είδη ρουχισμού και κλινοσκεπάσματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Στη Ζαχάρω άγνωστοι άρπαξαν από το χώρο γεώτρησης αγροκτήματος ένα βυθιζόμενο ηλεκτρικό μοτέρ, αξίας 1.000 ευρώ.

Στην Ανδραβίδα από «καφέ – πιτσαρία» άγνωστοι αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 100 ευρώ και ένα laptop αξίας 690 ευρώ.

Από στάνη στα Βυτινέϊκα ζωοκλέφτες πήραν δύο αρνιά βάρους 10 κιλών έκαστο, αξίας 100 ευρώ, αλλά και διάφορα μεταλλικά ανταλλακτικά τρακτέρ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...