ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο Κώδικας Ντα Βίντσι προφητεύει το τέλος του κόσμου!





Ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες την περίοδο της Αναγέννησης...
Η προσωπικότητά του πολυδιάστατη, ενώ ταυτόχρονα ξεχώρισε σε όλους τους τομείς στους οποίους απασχολήθηκε – αν και αρκετοί από αυτούς δεν είναι ευρέως γνωστοί στο κοινό -: ζωγραφική, αρχιτεκτονική, γλυπτική, μουσική, μηχανική, εφευρετικότητα, ανατομία.

Και τώρα, για άλλη μία φορά, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, έρχεται να "αναστατώσει" το κοινό, καθώς σύμφωνα με την Sebrina Sforza Galitzia, η οποία είναι ερευνήτρια του Βατικανού, ο Αναγεννησιακός καλλιτέχνης είχε προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος του κόσμου!

"Ο κώδικας Ντα Βίντσι, υπάρχει!"


Η Sebrina Sforza Galitzia υποστηρίζει ότι κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει ένα παζλ με μαθηματικά και αστρολογικά στοιχεία που εμπεριέχονται στην τοιχογραφία του "Μυστικού Δείπνου" στη Μονή Santa Maria delle Grazie στο Μιλάνο. Θεωρεί ότι υπάρχει κάποιος "Κώδικας ντα Βίντσι", που δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτό που περιγράφει ο Νταν Μπράουν.

Στον κώδικα που η ίδια έχει ερμηνεύσει, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν τα ζώδια, αλλά και τα 24 γράμματα του λατινικού αλφαβήτου όπου το κάθε ένα συμβολίζει κάποια από τις 24 ώρες της ημέρας. Πιστεύει ότι ο καλλιτέχνης είχε δει την ιστορία της ανθρωπότητας σαν το άθροισμα όλων των πραγμάτων.

Η ίδια στο παρελθόν είχε εργαστεί ως ερευνήτρια των χειρογράφων του ντα Βίντσι στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες, και σήμερα πλέον εργάζεται στα αρχεία του Βατικανού.

Πότε και με ποιο τρόπο θα έρθει όμως το τέλος του κόσμου;

Σύμφωνα λοιπόν με την αποκρυπτογράφηση του "Μυστικού Δείπνου" από τη Sebrina Sforza Galitzia, ο Ντα Βίντσι έχει προφητεύσει ότι η ανθρωπότητα - έτσι όπως την ξέρουμε- θα τελειώσει την η 1η Νοεμβρίου του 4006!

pyles.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: